Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Пускай ги такива да пасат, ок си си! Грешката не е в твоя телевизор!
    Понякога говора ти изпреварва мисълта
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Понякога говора ти изпреварва мисълта
      За мен момчето си е ок, а кой го дразни не знам и не ме интересува, говоря по принцип! Иначе говоря и пиша бързо, а може и да мисля бавно де да знам Хах то го пише в подписа му значи говора изпреварва зрението карай.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        За мен момчето си е ок, а кой го дразни не знам и не ме интересува, говоря по принцип! Иначе говоря и пиша бързо, а може и да мисля бавно де да знам Хах то го пише в подписа му значи говора изпреварва зрението карай.
        +1000

Аз съм благодарен, че има хора като лорда. А ако имаше и повече, щеше да е още по-добре.

Някои пък се дразнят от това.

То си е тяхно право.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Това нещо си е оригинално с болт. За сведение.
          Благодаря на приятелите си, които ме подкрепят
          Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:14.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Понеже флекса дава зор,ама за сега го държа малко далеч от колицата,да ме светне какво да правя с вентилаторчето с датчик за вътрешната температура.Писна ми да си завирам пръста да му помагам да се завърти.
            Чисто е.Проблема г има от пролетта ама сега вече прави мизерии на топличкото сутрин шашка парното.
            Идеи?Не ми се търси по морги и обяви.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Май само смяна...
              На 164-та така беше - чистих, мазах и не.
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Понеже флекса дава зор,ама за сега го държа малко далеч от колицата,да ме светне какво да правя с вентилаторчето с датчик за вътрешната температура.Писна ми да си завирам пръста да му помагам да се завърти.
                Чисто е.Проблема г има от пролетта ама сега вече прави мизерии на топличкото сутрин шашка парното.
                Смаза ли му осичката.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Понеже флекса дава зор,ама за сега го държа малко далеч от колицата,да ме светне какво да правя с вентилаторчето с датчик за вътрешната температура.Писна ми да си завирам пръста да му помагам да се завърти.
                  Аз си мисля че и без вентилаторчето ще работи. Но когато оста не се върти е възможно целият датчик да се нагрява от това и така управлението отчита невярно висока температура.

Пробвай да откачиш веригата на мотора, като прекъснеш пин 1 или 2. Така ще остане само термочувствителния елемент.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                    Май само смяна...
                    На 164-та така беше - чистих, мазах и не.
                    И аз пробвах не става

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Смаза ли му осичката.
                    Да..

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Аз си мисля че и без вентилаторчето ще работи. Но когато оста не се върти е възможно целият датчик да се нагрява от това и така управлението отчита невярно висока температура.

Пробвай да откачиш веригата на мотора, като прекъснеш пин 1 или 2. Така ще остане само термочувствителния елемент.
                    Точно това се получава и започва да намалява температурата.Усеща се много ясно.В момента които му помогна и започва да духа топло.
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Замисълът за това вентилаторче е интересен. Точно толкова, колкото и този за една малка и една голяма свещ на цилиндър

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• може докато е зима да преместиш цялото устройство някъде където ще му е постоянно студено и ще не ще ще дава инфо за студ респективно лятото го слагаш някъде да му е винаги жега, за да ти е хладно на теб
                        Трябва малко нестандартно, разчупено мислене

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          ....
                          ....разчупено мислене
                          Туй го мога с партийният секретар,вария точно 10кг.

Comment

• Ако го откачиш целия датчик, дали няма да работи парното, без да прави проблеми.

Comment

• При мен и на двете 166-ти салоните са бежави и щорите са черни,оригинални пък не се имам за лесно забогатял селянин.При теб всичи елементи и по табло и по корите са в бежаво нали така?При мен има доста черна пласмасария,нищо че салона е бежав и черната щора се връзва,докато при теб няма да е готино.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                Ако го откачиш целия датчик, дали няма да работи парното, без да прави проблеми.
                                Ако направиш това, от електрическа гледна точка ще е равносилно на ситуацията при която има датчик, който мери много ниска температура.
                                И понеже има други датчици, който мерят температурата на изходите на климатика, сигурно на дисплея ще се появи надпис, който указва да си затвориш прозорците или да бягаш в сервиза

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X